4e ronde najaarscompetitie Vice Versa'51

OUDENBOSCH - Dit weekend werd de 4e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.


Jeugd 1 speelde uit tegen Tios ’51 4. Het was een spannende wedstrijd met één 5-gamer en maar liefst zes 4-gamers. Het begon goed. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen. De tegenstander won de volgende twee wedstrijden, waaronder de dubbel van Jarno en Kevin. Toen wonnen onze jongens weer twee wedstrijden. Daarna liep de tegenstander uit tot 5 punten. Kevin won de laatste wedstrijd en was de stand 5-5. Jarno en Kevin wonnen ieder twee wedstrijden en Koen één.
Jeugd 2 ging op bezoek bij Smash ’76 2. Ook dit was een spannende wedstrijd met drie 4-gamers en vier 5-gamers. In het begin ging het gelijk op. Dawid en Jibbe wonnen de dubbel in vijf games en was de stand 5-5. Jeugd 2 won de volgende tweewedstrijden en had daarmee een kleine voorsprong. Die gaf men niet meer uit handen. Emma en Dawid wonnen ieder twee wedstrijden. Jibbe won er één.
Team 1 speelde thuis tegen Irene 3. Het was een vlotte wedstrijd met maar een enkele 5-gamer. Het begon heel goed. De eerste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen. Hannah had voor haar eerste wedstrijd wel een 5-gamer nodig. Haar tweede wedstrijd verloor ze helaas in 5 games. Jacco en Peter wonnen ieder driewedstrijden. Hannah won er één.
Team 2 ontving Groene Ster 1. Ook hier verliepen alle wedstrijd vrij vlot, maar niet zo gunstig voor Vice Versa ’51.

Peter en Rob wonnen ieder één wedstrijd. Niels verloor zijn eerste wedstrijd helaas in 5 games met 10-12. Hij won niets.
Team 5 speelde thuis tegen The Back Hands 8. Het was een vlotte wedstrijd met maar twee 5-gamers. Het was wel een spannende wedstrijd. Na de 6e wedstrijd was de stand 3-3. Wie zou er gaan winnen?

Van de laatste drie wedstrijden won Team 5 er maar één de tegenstander twee. Dus nipt verloren. Mike won tweewedstrijden. Jarno en Marlou wonnen er ieder één.
Team 6 ontving Irene 7. Deze wedstrijd duurde langer. Er waren maar liefst vijf 5-gamers nodig voor een wedstrijd was beslist. Het ging in het begin gelijk op. Om en om werden er wedstrijden gewonnen. Irene nam op het eind een eindsprint. Ze wonnen vier wedstrijden achter elkaar. Dus toch nog een stevig verlies. Hannie won tweewedstrijden. Goos won er één en jeugdspeler Jarno won niets.[n]