Hockeyclub Oudenbosch geen beloning goed spel MB1

OUDENBOSCH - MB1 speelde de inhaalwedstrijd tegen het nog ongeslagen Tempo B2.

Vanaf het begin werd Tempo regelmatig in de verdediging gedrukt maar leverde dat geen goals op. Na een onoverzichtelijke situatie voor het doel van MB1 scoorde Tempo wel. Toch werd het voor rust nog 1-1 door een benutte strafcorner. In het begin van de 2e helft zakte M1 wat in en daar profiteerde Tempo 2x van. Daarna ging het weer beter en waren er kansen op een doelpunt, dat lukte in het laatste kwart nog en vlak voor tijd had de gelijkmaker nog kunnen vallen. Het team speelde goed maar zij verloren toch met 3-2. Daardoor eindigden zij in de middenmoot.

De Veteranen wonnen met 3-1 van Zwart Wit F, na de 2-0 kwam de tegenstander nog even terug tot 2-1 maar al snel werd het 3-1 en kwam de zege niet meer in gevaar. Dames1 verloor met 4-2 van Made, het liep bij vlagen niet goed bij de dames, ook gingen in de 2e helft een paar strafcorners niet al te best. De dames spelen donderdag uit tegen Push hun inhaalwedstrijd. Dames 2 had eerder al de uitwedstrijd tegen Push met 4-0 verloren.

De competitie ligt voor de jeugd nu stil tot 31/10, de Veteranen en Dames 1 spelen op 25/10 weer. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud .

DE jongste jeugd presteerde prima in het 1ste deel, M6E1 bleek te sterk voor deze poule, zij wonnen alle wedstrijden met grote cijfers. J6E1 had de 1ste wedstrijd wat pech met een kleine nederlaag maaar daarna wonnen zij 4x.Het MIX F-team speelde veel spannende wedstrijden en wonnen 3,verloren 1 keer en speelde 1 gelijk.

Ook de D-jeugd deed het heel goed, JD1(op het hele veld) won alles en meestal met grote cijfers ,dat deed ook MD1, zij wonnen hun wedstrijden ook, dus voor beide teams is het te hopen dat zij in een hogere poule komen. MD2 had een moeilijke start als nieuw team spelend op een heel veld maar herstelde zich daarna prima met 3 overwinningen. MC1 kwam in de middenmoot terecht, zij speelden regelmatig zonder wissels. Ook JC1 eindigde in de middenmoot. JB1 heeft door diverse oorzaken een tekort aan spelers, daar maakte een aantal spelers van JC1 dankbaar gebruik van door 2 wedstrijden op zaterdag te spelen. JB1 werd keurig 2de. MB2 had ook een moeilijk begin van de competitie en werden 4de. Beide MA-teams werden 1ste, MA1 op doelsaldo en MA2 met een kleine voorsprong op nr.2. Een goed resultaat dus voor die teams.[n]