Laat uw vrijwilligerswens in vervulling gaan

HALDERBERGE - Het maatschappelijk leven in de gemeente Halderberge floreert door vrijwilligerswerk en de vrijwillige inzet van haar inwoners. Rotary Halderberge-Seppe wil daaraan graag bijdragen en de vrijwilligers een hart onder de riem steken.


Om die reden organiseert de Rotary dit jaar weer de “Wensboom actie”. De wensen van de vrijwilligers voor Halderbergse inwoners staan bij deze actie voorop! In 2019 zijn met deze Wensboomactie de wensen gehonoreerd van Vrijwilligers voor Stichting Alzheimer en het Ziekentridium.


De Wensboom

Alle Halderbergse vrijwilligers van jong tot oud zijn welkom om een wens in de boom te hangen. De Wensboom is “geplant” op een tafel in de publiekshal van het gemeentehuis. De boom staat daar 19 oktober tot 19 december.


Waar dient een wens aan te voldoen?

Een wens moet bedoeld zijn om het welzijn van inwoners van Halderberge te verbeteren. Slechts wensen die niet op een andere manier vervuld kunnen worden, komen in aanmerking. Maak duidelijk waarom en voor wie het zo belangrijk is om juist uw wens te vervullen!


Gaat jouw wens in vervulling? Doe mee!

Beschrijf de wens op een kaartje en hang het kaartje in de boom. Rotary Halderberge-Seppe maakt na sluiting van de wensboomactie een keuze uit alle wensen.


Meer informatie? Zie www.rotary.nl/halderbergeseppe of neem contact op met Geert van Kaam (06-53744887) of Erik van Loon (06-20542778).[n]