G team.
G team. KV Juliana

Het G team van KV Juliana traint gewoon door

OUD GASTEL - In de coronatijd mogen kinderen blijven trainen. Zo ook het G-team van Korfbalvereniging Juliana in Oud Gastel. En daar zijn wij erg blij mee.


Kent u ons G-team al? Zoals de kinderen zelf zeggen: “G-team, de G is van GAAF!”. Ons G-team is een groepje kinderen met beperkingen. Deze beperkingen kunnen zowel verstandelijk als motorisch zijn. In alle gevallen hebben ze behoefte aan aangepast sporten en dat kan bij onze club.


Niet prestatiegericht

Ruim 5 jaar geleden is deze groep gestart. Steevast op zaterdagochtend van 10 tot 11 bewegen we samen. Doel van deze training is niet prestatiegericht. Ons doel is samen plezier hebben in bewegen. Onze ervaring is, dat voor de kinderen de nadruk ligt op samen zijn. Omdat we een korfbalvereniging zijn, doen we dan ook regelmatig spelletjes met de groep. Korfbal is tenslotte een teamsport. Maar het is niet zo, dat we alleen korfbalspelletjes doen. Alle spelvormen, waarbij bewegen centraal staat, komen tijdens dit trainingsuurtje voorbij. Van rennen, springen en gooien tot vangen en mikken.

Tevens zijn wij een onderdeel van de jeugdafdeling van KV Juliana en doen wij dus mee aan alle aangeboden jeugdactiviteiten van kamp tot bioscoopavond.


Informatie

Zoekt u ook een aangepaste sport voor uw kind? Is uw kind ongeveer in de leeftijd tussen 8 en 15 jaar? Kom gerust eens een kijkje nemen. In de maand oktober vindt u ons nog op ons eigen buiten terrein aan de Hellestraat in Oud Gastel.

Voor informatie gteamkvjuliana@gmail.com

Wij vinden het heel leuk wanneer we nieuwe vrienden kunnen maken![n]