Arjan van Doorn vorige week, met toen nog zijn gespoten Compound boog. FOTO DONNIE OSSENBLOK
Arjan van Doorn vorige week, met toen nog zijn gespoten Compound boog. FOTO DONNIE OSSENBLOK Donnie Ossenblok

Handboogvereniging Concordia Florebith

OUDENBOSCH - Ondanks de aangescherpte maatregelen om het corona-virus onder controle te krijgen konden de leden van handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch toch hun 3e wedstrijd schieten van de indoor-competitie.


Met maximaal 4 schutters per baan, met het in acht nemen van de 1,5 meter afstand van elkaar en niet meer dan 30 personen aanwezig, kwamen de 9 leden in hun eigen clubgebouw tot de volgende score:


Recurve:

Donnie Ossenblok 272 punten; Jack Elst 263 punten; Ad van Domburgh 260 punten; Alex de Kreek 227 punten; Niels Elst 223 punten; Yara Bedaf 159 punten en Ashvin Kandiah 157 punten.

Compound:

Arjan van Doorn 261 punten

Long Bow:

Jack van Domburgh 199 punten


Donnie schoot als enige door de 9 gemiddeld, de jeugdschutters Yara en Ashwin scoorde ook weer goed. Jack van Domburgh kwam met zijn houten boog, zonder enig richt of hulpmiddel net niet tot de 200 punten, maar kon toch tevreden zijn met het eindresultaat, volgende keer naar de 7 gemiddeld? (210 punten).


Diefstal

Van Arjan van Doorn is tijdens een inbraak in de nacht van vorige week maandag op dinsdag (12-13 oktober) zijn compoundboog weggehaald.

Trots stond hij vorige week in de Bode met zijn vers gespoten boog, net terug van de spuiter.

Hopelijk wordt de boog nog ergens teruggevonden, of ergens te koop aangeboden. De boog is in een uniek kleurenschema gespoten, dus zal altijd te herkennen zijn.

Met een leen-boog kwam Arjan deze ronde toch nog tot een score van 261 punten.


Grote Clubactie en Rabo Club Support

Nog steeds is het mogelijk om de vereniging te steunen via deze 2 kanalen.

De Grote Clubactie loopt erg goed, we zitten dicht bij het recordbedrag van 2 jaar geleden. Met uw hulp komen we daar zeker aan.

Vooral de online verkoop, via Watts-app en de mail. Een mooie manier om snel en niet opdringerig, contact en steun te vragen aan familie, kennissen en vrienden. Een lot kost € 3,-, waarvan € 2,40 naar de vereniging gaat. De lotenkoper maakt kans op een prijs, maar steunt vooral dus ook vereniging. Een bijdrage aan de kosten voor ons nieuw clubgebouw.

Ook kunt u nog stemmen op onze vereniging voor het Rabo Support. Daar wordt een bepaald bedrag, wat voor verenigingen en instellingen beschikbaar wordt gesteld door de Rabobank, verdeeld naargelang het aantal stemmen wat men ontvangt. Ook hierin is uw steun van harte welkom en het kost u niet meer dan een paar minuutjes van uw tijd. We hopen op een mooi puntje van deze voorgeschotelde taart. Ook dit komt ten goede aan het realiseren van het nieuwe clubgebouw.

Alvast bedankt voor uw steun.


Training

Ook de training bij handboogvereniging Concordia Florebith kan doorgaan. Wel met nog stevigere regels, maar gelukkig geen algehele Lock-down.

Wij kunnen binnen onze sport hiermee goed uit de voeten. Het is geen contactsport en kan goed individueel uitgevoerd worden.

We zitten tijdens de training nog niet aan de 30 personen per avond, vandaar dat u nog steeds welkom bent om het eens te komen proberen, de trainers helpen u graag.

De trainingsavonden zijn dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur.

U kunt gewoon langskomen bij 't Groene Woud 33c te Oudenbosch of contact opnemen met het secretariaat: secretaris @concordia-florebith.org.[n]