De Economische Koepel Halderberge verlengt en verdubbelt de kortingsbonnenactie.
De Economische Koepel Halderberge verlengt en verdubbelt de kortingsbonnenactie. Foto:

EKH verlengt en verdubbelt kortingsbonnenactie

HALDERBERGE - De Economische Koepel Halderberge verlengt en verdubbelt de kortingsbonnenactie! Begin december zou de actie ten einde komen, maar men heeft besloten de actie met twee weken te verlengen. Bonnen kunnen nu tot en met 15 december ingeleverd worden.


DOOR VERA DE GEUS


“Als u als consument in Halderberge nog in bezit bent van EKH kortingsbonnen dan komt dat heel goed uit. In plaats van dat de actie zou stoppen op 1 december, kunt u nu uw bonnen inleveren tot en met 15 december bij uw lokale winkelier of horecagelegenheid”, aldus EKH-penningmeester Hans Venneman.


Ondernemer

“Dus uw aankopen voor de feestdagen of feest-afhaal-maaltijden of gewoon uw gewone boodschap of afhaalmaaltijd kunt u tot en met 15 december met vijf euro korting doen. Maak er gebruik van en profiteer en steun uw lokale ondernemer”, zo roept hij op. “En die steun wordt vanaf 1 november nog beter voor de ondernemer, want niet alleen u als consument heeft direct voordeel, maar voor elke bon die u inlevert, keert de EKH nogmaals vijf euro rechtstreeks per ingeleverde bon uit aan de ondernemer. Dubbel voordeel dus.

We hopen zo als Economische Koepel Halderberge onze lokale ondernemers in detailhandel en horeca extra te steunen.” [n]

Bonnen kunnen

tot en met

15 december

ingeleverd worden.