Hockeyclub Oudenbosch start interne competitie

OUDENBOSCH - Voor de seniorenteams is nog veel onduidelijk maar de jeugdteams zijn inmiddels al 3 weken bezig met onderlinge wedstrijden.

MA1 won met 4-0 van MA2 maar verloor wel met 6-1 van MB1. De wedstrijd tegen JB1 was heel spannend, beide teams wilden natuurlijk niet van elkaar verliezen. Het werd uiteindelijk een gelijkspel waar de meisjes heel blij mee waren, vooral in het laatste deel was de druk op de keepster van MA1 (Julie) heel groot.


MA2 hield goed stand tegen MB1 dat door een paar benutte strafcorners toch nog moeizaam won van de A2. JB1 was veel te sterk voor MA2, zij wonnen met 10-0.


JB1 won met 3-1 van MB1. De meisjes hadden veel moeite om keeper en te passeren. JC1 won 2xx ruim, er werd met 9-1 van MC1 gewonnen en met 8-1 van MB2.


MD1 en JD1 deelden de punten, eerst wonnen de jongens met 2-1 maar daarna wonnen de meisjes met 6-5. MD2 speelt mix wedstrijden tegen M6E1 en MD1, zij beginnen straks de competitie met veel nieuwe speelsters.


MIX F teams

Beide MIX F teams spelen elke zaterdag tegen elkaar, voor het nieuwe MIX F2 team is dit een goede voorbereiding als zij straks voor het eerst aan de competitie mee gaan doen.


Ook op zaterdag 21 november en 28 november zijn er weer onderlinge wedstrijden. Het schema staat op MHCO.nl.[n]