Handboogvereniging Concordia Florebith

OUDENBOSCH - Zeven leden van handboogvereniging Concordia Florebith uit Oudenbosch hebben meegedaan aan de 5e ronde van de indoor handboog-competitie. Nog altijd schieten alle verenigingen deze wedstrijden op hun eigen banen.

Donnie Ossenblok bevestigde zijn huidige vorm door de mooie score van 281 punten bij elkaar te schieten. Dat is slects 4 punten te weinig voor een gemiddelde van 9.5. Voor hem een seizoen beste prestatie. Ook Ad van Domburgh verbeterde zijn s.b.p. met 1 puntje. Hij kwam tot 262 punten.


De score van de 7 leden was als volgt:

Recurve:

Donnie Ossenblok 281 punten

Ad van Domburgh 262 punten

Jack Elst 250 punten

Johan Rockx 242 punten

Alex de Kreek 218 punten

Yara Bedaf 142 punten

Longbow (hout, zonder richtmiddelen):

Jack van Domburgh 188 punten


Deze ronde hebben meerdere leden aan zich voorbij laten gaan. De Nederlandse Handboog Bond, de NHB, heeft besloten de competities te verlengen tot eind januari, zodat alle verenigingen meer verspreid kunnen schieten. Daar maken we dan ook dankbaar gebruik van, om zo min mogelijk risico te lopen.


Rabo Club Support

Handboogvereniging Concordia Florebith heeft via Rabo Club Support dit jaar € 164,89 bij elkaar gespaard doormiddel van uw stemmen. Hartelijk dank daarvoor. Wij danken natuurlijk ook de Rabobank die dit allemaal mogelijk maakt voor de regionale verenigingen en instellingen.


De Grote Club Actie

Momenteel loopt de Grote Club Actie nog en is er al meer opgehaald dan het wensbedrag van € 1000,-. Maar we hebben nog even te gaan (tot eind november) en kunnen uw steun dus nog extra gebruiken om ons record-bedrag van 2 jaar te evenaren, of beter nog, er overheen te gaan. Het bedrag is erg welkom om de bouw van het nieuwe clubgebouw mede te bekostigen.[n]