Interactief over erfgoed in Oudenbosch met webinar.
Interactief over erfgoed in Oudenbosch met webinar. Foto: S. van Oers

Heemkundige kring gaat digitaal met webinar

OUDENBOSCH - Helaas is het onder de huidige omstandigheden niet mogelijk om bijeenkomsten te organiseren. Vandaar dat we voor deze digitale oplossing hebben gekozen.


De laatste tijd spelen er binnen Oudenbosch veel discussies over het behoud van gebouwen met een historische waarde en de betekenis voor de lokale geschiedenis. U wordt meegenomen op een dynamische reis door vier verschillende onderwerpen uit Oudenbosch, namelijk Sint Anna, Markt 68, het oude R.K kerkhof en het nieuwe jaarboek van de heemkundige kring. Het webinar wordt gehouden op woensdag 2 december van 20.00 -21.00 uur. U volgt het gewoon vanaf uw computer. Let op deelname is gratis maar aanmelden is verplicht!


Programma

Programma is als volgt: Aftrap en uitleg huisregels door Cor van Oers; Sint Anna, markant klooster, stand van zaken en historie, Jan Bedaf en Jan Hein van Spaandonk; Markt 68, bouw, verval en herstel van een historisch gebouw door Mark Buys met Geert van Kaam; Presentatie jaarboek 2020; Het oude R.K kerkhof aan de St. Bernaertsstraat, historie in film door Cor van Oers; Afsluiting door Jan Bedaf.

Het programma zal interessant zijn maar ook uw eigen kennis zal op de proef worden gesteld, dus doe mee!


Informatie

Deelname: Na aanmelding ontvangt u een link waarmee kan worden ingelogd

Aanmelding: Via onze website of via facebook kunt u zich via een link aanmelden: Kijk op: http://www.broederchristofoor-oudenbosch.nl/[n]

Aanmelden

webinar is verplicht