Afbeelding

JobOn Workshop: Mijn voorstelpitch

OUDENBOSCH - In november kun je in Bibliotheek Oudenbosch deelnemen aan een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomst staat netwerken centraal en gaan we aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten.


Deze workshop is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven we een inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomst. Samenwerken staat hierbij centraal.

Het doel van deze bijeenkomst is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van concrete tips en handvatten om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of kun je hulp gebruiken bij het verbeteren van bepaalde vaardigheden die je hierbij nodig hebt? Meld je dan aan voor deze workshop. Je kunt deelnemen op vrijdag 27 november van 10.00-12.00 uur, Presenteren ‘Mijn voorstelpitch'. Vanaf 9.30 uur is de inloop in de Bibliotheek Oudenbosch. De workshop is gratis, maar aanmelden is verplicht via mail y.vanegmond@bibliotheekwb.nl. Na aanmelding wordt er contact opgenomen.[n]