Onderlinge wedstrijden bij Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - De laatste twee wedstrijddagen zijn voorbij. Het was goed om te zien dat de meeste teams bijna voltallig aanwezig waren voor de wedstrijden en dat de sfeer tussen de teams heel goed was.


De F-jeugd was weer enthousiast hun wedstrijdjes aan het spelen met goede begeleiding van hun coaches en de jeugdige fluiters/ begeleiders. Bij veel kinderen was al een duidelijke vooruitgang in hun spel te zien!

M6E1 en J6E1 speelden eerst als 6-tal en daar won J6E1. Omdat afgelopen zaterdag beide teams veel spelers hadden speelden zij nu als 8-tal tegen elkaar en dat werd een spannende wedstrijd die door de meisjes met 2-1 werd gewonnen.

MA1 won met 4-0 van MA2 en speelden gelijk tegen MB1 (3-3). MA1 kwam 2-0 voor en ook nog met 3-1 maar kon na de 3-2 de voorsprong niet vasthouden. Een strafcorner in de extra tijd werd door MB1 benut.

MA2 verloor na een 1-0 ruststand met 5-0 van JB1 en dat was duidelijk beter dan hun eerste ontmoeting.

Ook MB1 verloor van JB1, ditmaal met grotere cijfers (6-0).

MB2 won met 8-0 van MC1 en speelde zaterdag tegen JC1. MB2 was ditmaal gelijkwaardig aan de jongens en het bleef lang 0-0, ondanks veel kansen voor beide teams. Keeper Tijl en keepster Anouk waren lang niet te passeren, toch lukte het MB2 uiteindelijk wel om Tijl eenmaal te passeren en zo de wedstrijd te winnen.

Omdat voor MD2 met veel nieuwe meisjes de andere teams nog wat te sterk zijn werd er een mix gemaakt met MD1 en dat werd een fijne wedstrijd voor beide teams.

MD1 en JD1 hadden allebei één wedstrijd gewonnen van elkaar dus dat ging nu wel ergens om. Beide teams speelden uiteraard voor de winst en de eer want jongens willen niet van meisjes verliezen en andersom natuurlijk ook niet. Toen het eindsignaal klonk bleek het 2-2 te zijn en dat was toch wel een terechte uitslag na een mooie wedstrijd.


Afwachten

Het is nu afwachten wat de komende weken tot de Kerstvakantie nog mogelijk is. Daarover zullen coaches en spelers nog ingelicht worden.[n]