Kom hier dat ik u kus
Kom hier dat ik u kus Foto:

Nederlandse première: Kom hier dat ik u kus bij Fanfare

OUDENBOSCH - Een van de publieksfavorieten van het Film Fest Gent was 'Kom hier dat ik u kus', waar de film in wereldpremière ging. Wij doen mee met de Nederlandse première.


Kom hier dat ik u kus

do 10 en di 15 dec 20.15 uur

Mona is nog maar negen als haar moeder bij een auto-ongeluk om het leven komt. Als haar vader Vincent nieuwe vriendin Marie opdoet, overheerst die al snel het gezin als vervangende moeder. Mona denkt er wel het hare van, maar wil ook voorkomen dat het nieuwe gezin uit elkaar valt en neemt haast alle verantwoordelijkheid daarvoor op zich.

Als volwassene heeft Mona nog steeds dezelfde levenshouding: liefst maakt ze iedereen gelukkig, maar die wereld is natuurlijk behoorlijk anders met zo veel mensen die het eigenbelang voorop stellen. Zij zal zelf het initiatief moeten nemen om toch een gelukkig leven te kunnen leiden.

Naar de gelijknamige tweede roman van Griet Op de Beeck uit 2014 dat toen werd genomineerd voor de NS-publieksprijs en ‘Boek van de maand’ werd bij DWDD.

Nederland 2020. Regie: Sabine Lubber Bakker en Niels van Koevorden, Duur: 100’. Met: Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts. De film is Vlaams gesproken en daarom ondertiteld en wordt zonder pauze vertoond.


Verwacht

do 17 en di 22 dec The singing club (Cattaneo) 20.15 uur.

Vertoningsadres: Utopiazaal Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731 AA Oudenbosch.
www.filmtheaterfanfare.nl.[n]