De Pieten in het nieuwe Victoria'03-tenue!
De Pieten in het nieuwe Victoria'03-tenue! Foto: Elvira in 't Veld

Pieten presenteren het nieuwe Victoria’03-tenue

OUDENBOSCH - Zaterdag 5 december was er wel heel bijzonder bezoek voor de spelers van de JO7 t/m de JO10 van Victoria’03! Sinterklaas had een week geleden al een videoboodschap gestuurd. Hij werkt thuis en kan dus niet komen, maar hij zal een speciaal Pietenteam sturen.


11 jonge pieten die nog geen pepernoot kunnen voetballen! Om een oogje in het zeil te houden had hij de Hoofdpiet gestuurd, om te kijken of de Pieten zich niet stiekem hadden verstopt!


Geen Piet te bekennen

Toen de Hoofdpiet een kijkje kwam nemen of ze wel goed mee aan het doen waren, was er geen Pietje te bekennen op het veld! Gelukkig hadden de kinderen samen met de Hoofdpiet de pietjes snel gevonden. Ze zaten met zijn allen in de kantine, in nieuwe Victoria’03-tenues nog wel! Wat was er aan de hand? De Waspiet had de voetbaltas gevuld met gewone pieten kleren in plaats van trainingspakken! Daar kun je natuurlijk niet in voetballen, dus zagen ze mooie tenues liggen die ze waarschijnlijk wel konden lenen!


Training

“Vooruit dan maar”, zei de hoofdpiet en stuurde de Pieten snel naar de training! En de hoofpiet heeft zelf ook zijn voetbalschoenen aangetrokken om lekker mee te trainen. Als afsluiting hebben alle kinderen samen nog een partijtje gespeeld tegen de pieten! Eindstand 2-1 voor de kinderen! Voor alle kinderen was er nog een kleine verrassing en een heerlijk zakje snoep!


Winterstop

In de middag was er ruimte voor de oudere teams om wedstrijden te spelen, omdat het de laatste trainingsdag was voor de winterstop mochten er ook introducees meedoen! Kortom weer een gezellige zaterdag bij Victoria’03! Dat er in 2021 nog veel meer mogen volgen!

Er waren deze dag weer veel mensen betrokken bij de organisatie, we willen dan ook graag iedereen heel erg bedanken voor de hulp op en voor deze dag![n]