nieuwe clubgebouw TC Bosschenhoofd in aanbouw
nieuwe clubgebouw TC Bosschenhoofd in aanbouw Foto: Frans Hagenaars

Nieuw jaar, nieuw clubgebouw voor TC Bosschenhoofd

BOSSCHENHOOFD - Het jaar 2020 was een turbulent jaar voor TC Bosschenhoofd en voor vele andere sportclubs. Toch is dit jaar voor ons ook een bijzonder jaar geweest.


In 2009 werden er op een terrein bij de voetbalvelden 4 nieuwe tennisbanen aangelegd en verhuisde TCB van het terrein achter de Reiskoffer naar een tijdelijk onderkomen bij deze nieuwe banen. Na ruim 10 jaar bivakkeren in deze noodgebouwen, is onze bouwcommissie begonnen met het ontwerpen en het plannen van de bouw van een nieuw clubhuis, het aanleggen van nieuwe energiezuinige baanverlichting en het plaatsen van nieuw hekwerk rond de tennisbanen.

In september werd de eerste schop in de grond gestoken om te starten met de realisering van het nieuwe clubhuis. Onze mannen van de Technische Commissie begonnen met het uitgraven van de fundering, waarna de opbouw kon beginnen. Inmiddels staat de ruwbouw er, zijn er zonnepanelen op het dak gelegd zodat we volledig zelfvoorzienend zijn. Momenteel wordt er druk gewerkt om de binnenmuren te plaatsen, elektra en waterleiding aan te leggen en zo de binnenkant vorm te geven. Als alles volgens planning verloopt, hopen we eind februari ons nieuwe clubgebouw klaar te hebben.

Of we op dat moment een feestelijke opening kunnen houden is in de huidige situatie nog een onzekere factor. Zodra dat wel mogelijk is zullen we ons mooie nieuwe clubgebouw op een grandioze manier openen!

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en gelukkig, gezond en sportief 2021![n]