Sterrentocht in Oud Gastel

OUD GASTEL/STAMPERSGAT - Vanuit onze parochie willen we dit jaar een sterrentocht organiseren voor alle kinderen van Oud Gastel en Stampersgat.


Nu we dit jaar geen gezinsviering kunnen vieren en ook op tweede kerstdag geen kindje wiegen kunnen organiseren, willen we voor alle kinderen een sterrentocht houden.

Eerder dit jaar zijn veel kinderen op berenjacht gegaan. Nu kun je tussen 20 december en 2 januari op sterrentocht gaan. Gezellig met je ouders, verzorgers, opa’s en oma’s.

We hebben een route uitgezet waarbij je op zoek moet gaan naar kerststerren, waarop een letter is afgedrukt.

Als je de route volgt zoals de pijlen aangeven, dan kom je de sterren met letters vanzelf tegen. Ze hangen in gebouwen ( Huizen) aan de linker zijde van de straat.

In elke ster staat een letter. Noteer al deze letters op de achterkant van deze brief. Samen vormen de letters een zin. Vul ook je naam, adres en telefoonnummer in . Om je te helpen, hebben we al een paar letters ingevuld. De overgebleven letters kom je tegen op de route.

Lever je oplossing voor 6 januari 2021 in, in de brievenbus van onze pastorie, Korte Dreef 4 te Oud Gastel. Uit alle goede oplossingen worden 3 winnaars getrokken! Succes met de sterrentocht.


Sterrenroute

Schoolstraat, Veerkensweg, Hil, Beemd, Gors, Wethouder Verholenstraat, V Glymestraat, De Potterestraat, Mgr Meeuwissenstraat, Beukenlaan, Dorpsstraat, Rijpersweg, Karolinastraat, Oudendijk, Koelestraat, Wilhelminastraat, Schoolstraat.[n]