Scouting Hoeven organiseert een Kerstpuzzeltocht

HOEVEN - Het einde van het jaar is in zicht en de kerstperiode is aangebroken. Normaal gesproken viert Scouting Maria Goretti Hoeven dit met alle leden van onze vereniging in een gezamenlijke kerstviering. Helaas zit dat er dit jaar niet in door het coronavirus en de maatregelen die daarvoor getroffen zijn.

Echter vinden wij het bij Scouting Hoeven wel belangrijk om samen iets te doen. Daarom organiseert Scouting Hoeven een Kerstpuzzeltocht voor iedereen in Hoeven. Deze kunnen de kinderen dan met het eigen gezin doen.


Affiches

In de periode van 16 tot en met 23 december hangen op verschillende locaties in Hoeven affiches voor het raam met kerstplaatjes, letters en/of kerstballen.

Deze zijn voor de drie verschillende puzzeltochten die in elkaar zijn gezet. Natuurlijk mag je alle drie de puzzels doen.

Zonder een vaste route kan er dan gespeurd worden naar deze aanwijzingen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid om op een coronaproof manier een leuke kerstactiviteit te doen, waarbij iedereen zich aan de maatregelen houdt.


Prijzen

Daarnaast zullen er prijsjes verloot worden onder de inzendingen van de oplossingen.

De speurtochten en hints zijn vanaf dinsdagavond 15 december te downloaden via de website van Scouting Hoeven www.scoutinghoeven.nl. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten. Scouting Hoeven wenst iedereen fijne dagen toe.[n]