Baanmeester Tonny Geldtmeijer (2e van rechts) let even niet op! FOTO JAN VAN DER WAL
Baanmeester Tonny Geldtmeijer (2e van rechts) let even niet op! FOTO JAN VAN DER WAL Jan van der Wal

De prijzen zijn verdeeld bij BC 't Palet

ETTEN-LEUR - Omdat De Linde op 27 december gesloten was, hadden we vrijdag 20 december onze laatste speeldag in 2019.

De maand december 2019 is een vreemde speelmaand geweest. Relatief grote verschillen en dus lage scores, als de winnaars de 30 punten vol maakten. Mede daardoor eindigde bijvoorbeeld Rein Nuiten dit keer slechts op de 6e plaats. Daarentegen speelden Piet Verhoeven, Ries Jaspers en Jan van der Wal de sterren van de hemel. Kees Naalden bakte er helemaal niets van en pakte met een zeer karig gemiddelde van 23,71 de rode lantaarn.

Klassement

Dan het jaarklassement 2019. Zoals al eerder gemeld kon Piet Verhoeven normaliter niet meer voor de 1e plaats worden bedreigd. Gefeliciteerd Piet met je hele mooie jaargemiddelde van 28,25. De strijd om de 2e plaats is nog nipt gepakt door Rein Nuiten, net boven Ries Jaspers met slechts een verschil van 0,22 over een heel jaar! De plaatsen 4 t/m 8 worden bezet door Jan van der Wal, Johan Hoppenbrouwers, Tonny Geldtmeijer, Kees Naalden en Gonnie van der Wal. Ook in de achterhoede, aangevoerd door Hugo Noback met 25,87 op plaats 9, zijn de verschillen erg klein. Martien de Jong, Piet Vermunt, Piet Aerts en Mart van den Enden maken het 13-tal compleet.

Nieuwe jaar

Vrijdag 3 januari 2020 zijn we weer gestart aan een nieuw beugeljaar. Alle goeds voor u allen en tot ziens bij/ in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur![l]