Maja Dansers starten weer

ETTEN-LEUR - Na een viertal weken rust is het nu zover. We gaan weer dansen. Want natuurlijk moeten we elke week oefenen en een nieuwe dans leren. Dit onder leiding van Helma en Anja die ervoor zorgen dat een ieder de dans onder de knie krijgt.

Dat doen we dan op onze vaste club/ dansavond op zondagavond en dan zijn we vanaf 19.30 uur te vinden in Café Hof van Holland beter bekend als Roeloffs. Die is te vinden aan het van Bergenplein 41. Uiteraard zijn de nieuwe voornemens weer gemaakt, mocht het meer bewegen erbij zitten denk dan eens aan Country Line Dansen en dan specifiek bij de Maja Dansers, een gezellige groep. Vooral als je liefhebber bent van Country muziek is het zeker een aanrader. Dan nog een dans erbij leren dat is zeker een mogelijkheid. Het voordeel is ook nog dat je geen partner nodig hebt om te dansen.

De eerste avond van 2020 is zondag 12 januari. Kom gerust eens vrijblijvend langs om te zien hoe het een en ander bij de Maja Dansers gaat. Of neem eens een kijkje op onze site www.majadansers.nl Hier zijn ook en filmpjes foto’s te zien van eerder evenementen en natuurlijk verdere info over The Maja Dansers.[l]