Infobijeenkomsten bij KBO over zorgwetten

ETTEN-LEUR – Zvw, Wlz, Wmo of vz? Duizelt uw hoofd al van deze afkortingen? Als u te maken krijgt met een ziekte of een beperking krijgt u al gauw te maken met één van deze zorgwetten. Moeilijke materie waar u niet altijd op zit te wachten in zo'n situatie.

DOOR MONIQUE JANSEN

Vaak kunt u dan wel wat hulp gebruiken. Ouderenbond KBO wilt u daar graag bijhelpen en werkt daarom met cliëntondersteuners. KBO Etten-Leur houdt informatiebijeenkomsten over de inhoud van deze zorgwetten. Deskundige Marieke Petten bezoekt de KBO en legt de wetten in begrijpelijke taal uit. Zij is aanwezig op twee informatiebijeenkomsten.

Gratis toegang

De eerste bijeenkomst is vrijdagochtend 24 januari van 9.30-12.00 uur in de Linde aan de Wipakker 16. De tweede keer is maandag 27 januari van 13.30-16.00 uur in het Turfschip aan de Schipperstraat 2. De toegang is gratis. Beide bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen. Ook niet-KBO-leden zijn welkom. KBO-leden kunnen zich aanmelden door het aanmeldstrookje in te leveren. Voor meer informatie, bezoek www.kboetten.nl of mail naar raitrouw@kboetten.nl. Voor kbo-leur www.kbo-leur.nl of mail naar secretariaat@kboleur.nl. Aanmelden kan tot 17 januari.[l]