Nieuwjaar wensen. FOTO RIEN VAN HALTEREN
Nieuwjaar wensen. FOTO RIEN VAN HALTEREN Rien van Halteren

De Losse Feeter proost op 2020

ETTEN-LEUR - Na het uitwaaien op de laatste zaterdag van 2019 volgt voor de wandelvereniging De Losse Feeter, traditioneel op de eerste zondag van het nieuwe jaar 2020, de nieuwjaarsreceptie. Opnieuw was de Linde gastadres voor ons en werd alles weer piekfijn geregeld. Hierbij onze dank aan het personeel.

Ruim 90 leden waren aanwezig om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen met heel veel wandelplezier in 2020. Uiteraard ging een en ander gepaard met een hapje en een drankje. De hapjes werden voorbereid door een aantal dames van onze vereniging en vielen bijzonder in de smaak. Het bestuur werd tijdens de receptie bedankt door de aanwezigen voor hun inzet om het iedereen naar de zin te maken.

En nu weer gaan wandelen om de nodige kilootjes er weer af te krijgen na deze feestdagen en receptie en verder weer uitkijken naar onze voorjaarswandeltocht op 8 maart. Deze nieuwe wandeltocht gaat richting Hoeven en Bosschenhoofd en doet enkele nieuwe rustlocaties aan.

Ruimte voor wandelaars

Maar eerst onze wekelijkse wandelingen waarbij nog voldoende ruimte is voor wandelaars die ook willen kennismaken met onze club. Kom gerust eens vrijblijvend een wandeling meemaken. Inlichtingen hierover bij Levien van Vlimmeren (076-5033675 of levienvv@ziggo.nl) of Rien van Halteren (076-5269812 of rienvanhalteren@hetnet.nl). Ook kunt u onze website raadplegen www.delossefeeter.nl.[l]