Fanatiek omhaal poging kaderlid in nieuwjaarswedstrijd tegen JO19-1. FOTO F. VAN TOLEDO
Fanatiek omhaal poging kaderlid in nieuwjaarswedstrijd tegen JO19-1. FOTO F. VAN TOLEDO F. van Toledo

Snertcross 2020 bij vv Internos

ETTEN-LEUR - Vrijdag 17 januari is het weer zo ver! Snertcross 2020! We verzamelen rond 17.30 uur in de kantine van Internos. Daar ontvangen jullie soepbonnen, lampjes en de plattegrond.

Vervolgens gaan we beginnen met de warming-up onder leiding van Maikel Beenakkers! DJ TORRO zal deze avond ons voorzien van de nodige beats! Geef je met je team op via activiteiten@vvinternos.nl en vermeld daarbij je team, aantal spelers en de leider.

Sfeervolle eerste zaterdag

Zaterdag 4 januari begonnen de eerste activiteiten van het nieuwe jaar met het rikken. Een 24-tal deelnemers begonnen kort na tien uur met 2 rondes van 20 spelletjes, verzorgd met drank en broodjes. Organisator Piet Koevoets met zijn hulpen, had alles weer goed voor elkaar t/m de verzorging van de prijsuitreiking. Niemand ging met lege handen naar huis. Tegen 12 uur gingen ook de JO19-1 en de kaderleden een nieuwjaarspot spelen op het hoofdveld, waarbij de jonkies toch net wat fitter bleken en beter de mogelijkheden gebruikten. Ze wonnen dan ook met 2-0. Ondertussen was ook het eerste elftal gearriveerd om het seizoen weer op te pakken met de eerste training van het nieuwe jaar. Dit nog onder de bezielende leiding van trainer Nijssen, nadat er eerst een paar goede teamfoto’s waren gemaakt. Om 15 uur begon dan nog de nieuwjaarsreceptie waar nog iedereen binnen kon lopen om onder genot van hapje en drankje het nieuwe jaar in te gaan. Eerst was er een gezamenlijk toast met de uitgedeelde champagne, daarna een korte speech van voorzitter Koster. Die langzame maar gestage veranderingen in de goede richting ziet plaats vinden bij Internos, maar we zijn er nog niet. Daarna kon een ieder zich nog met elkaar verpozen waarbij regelmatig een lekker hapje werd rond gebracht. Dit alles uitstekend verzorgd en geregeld door de mensen van de kantine. Het werd nog een sfeervolle afsluiting van een gezellige begin van het nieuwe jaar 2020.

Prachtig koppel darttoernooi

Zaterdag 28 december vond weer het jaarlijkse koppel darttoernooi plaatst in de tot Dart-arena omgebouwde kantine van Internos. 41 koppels hadden zich ingeschreven en met hun inschrijfgeld ook gelijk weer het goede doel: de Harold van Zundert stichting gesteund. Eerst werd er gespeeld in poules waarbij de nummers 1 en 2 verder gingen naar de winnaarsronde. De anderen waren nog niet klaar want die gingen naar de verliezersronde. Die ronden werden gespeeld met een knock-out systeem. Uiteindelijk waren het Danny en Danny die het in de finale op moesten nemen tegen Alex en Lauran. Het werd een thriller finale via 1-0, 1-2, 2-2 en 2-4 voor Lauran en Alex waren het toch Danny en Danny die wonnen door de laatste 3 legs te winnen, eindstand 5-4 voor Danny en Danny. Zij krijgen dan ook de grote wisselbeker uitgereikt. Waardering voor de organisator(en) en het kantinepersoneel die alle zorgden voor een vlot verloop in in fijne sfeer.

Carnaval 2020

Ook zal dit jaar weer bij Internos op zaterdag de kantine worden omgetoverd tot een leuttempel voor een spetterend carnavalsfeest. Dit zal dan zijn op zaterdag 22 februari van 13.00-20.00 uur met uiteraard onze carnavals DJ's Ed & Co. Leden van 18 jaar of ouder kunnen sinds 14 december weer kaarten kopen, met een maximum van 2 kaarten per lid. De kaarten zijn voor toegang, 3 consumptiebonnen en gebruik van garderobe. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar, waarbij eventueel om legitimatie gevraagd kan worden! [l]