20e editie crossduathlon Etten-Leur

ETTEN-LEUR - Op zondag 9 februari wordt er alweer voor de 20e keer de crossduathlon Etten-Leur. georganiseerd. Geen grote hoofdsponsor meer maar wel met een actief blijvende werkgroep die wederom alle zeilen gaat bijzetten om er voor de deelnemers een mooie succesvolle sportdag van te maken. Vergunningen van Gemeente Etten-Leur en Brabants Landschap zijn binnen.

Startlocatie: vanaf wijn- en aspergeboerderij De Santspuy in Etten-Leur. Er zijn wederom twee startmogelijkheden: de korte (3, 10, 1.5 km) om 10.30 uur en de lange wedstrijd (6, 20, 3 km) om 12.00 uur. Solo- en duo-deelname mogelijk. Eveneens een Etten-Leurs kampioenschap bij de korte startserie.

Wij zijn dit jaar ook onderdeel van het internationale Hammer Crossduathloncircuit in Nederland en Belgiƫ. Toeschouwers kunnen vanuit een verwarmde kas de wedstrijd prima volgen. Mocht u als deelnemer het parcours willen verkennen om even alvast te wennen aan de bospaadjes, weilandstroken, technische passages en bochtjes dan nodigen wij u uit voor de parcoursverkenning op zaterdag 1 februari van 13.00 tot 15.00 uur. Vooraanmelden en verdere informatie via onze website www.crossduathlonetten-leur.nl [l]