Nieuwe pastoraal werkster voor de Mariaparochie Etten-Leur

ETTEN-LEUR - De bisschop van Breda heeft met ingang van 1 januari 2020 mevrouw Mariella Bossers-van Langh benoemd als nieuw teamlid van het pastoraal team van de Mariaparochie.

Mariƫlla is sinds zes jaar werkzaam in het bisdom Breda. Na haar studie theologie en haar pastorale stage in de Vijfheiligenparochie is ze in de Immanuelparochie van Zevenbergen werkzaam geweest als pastoraal werkster. Ze heeft daarbij met name ervaring opgedaan in de pastorale zorg voor jonge gezinnen. Ze krijgt een aanstelling in de parochie voor 20 uur per week. Het pastoraal team en het parochiebestuur zijn blij dat de lege plaats in het team, na het vertrek van pastor Alida van Veldhoven, zo snel ingevuld is kunnen worden.

De presentatie van pastoraal werkster Mariƫlla Bossers vindt plaats tijdens de eucharistieviering op zondag 26 januari om 11.00 uur in de St. Lambertuskerk. Aansluitend aan die viering is er gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe pastoraal werkster. U bent hierbij van harte welkom! [l]