Informatiemiddag KBO Leur over soorten zorghulp

ETTEN-LEUR - Ziet u soms door de bomen het (zorg)bos ook niet meer? Op 27 januari geeft KBO Leur een informatiemiddag over de verschillende soorten zorghulp die er beschikbaar zijn.

Zorgwetten waar mensen met een ziekte of een beperking mee te maken krijgen en dan meestal ook nog op een onverwacht moment. U kunt kiezen, maar welke is de juiste, ook op de lange termijn? Tijdens deze informatiemiddag worden de Zorgwetten in een eenvoudige taal aan u uitgelegd! Over: ZVW: Zorg Verzekering Wet; WLZ: Wet Langdurige zorg; WMO. Wet Maatschappelijke Ondersteuning; VZ. Verzachtende Zorg.

KBO Leur nodigt alle belangstellende uit voor deze leerzame middag, deze middag is toegankelijk voor iedereen. Heeft u buren, kennissen of familie die ook willen komen, men hoeft geen lid van KBO Leur te zijn om deze middag bij te wonen. Deze informatiemiddag wordt gehouden op 27 januari in het Turfschip en is van 13.30-16.00 uur. U kunt zich nog telefonisch aanmelden op maandag en woensdagochtend tussen 9.00-12.00 op nummer 06-53335757.[l]