Spannend bij Focus 1 en Focus 2

ZEVENBERGEN - Afgelopen zaterdag zijn er spannende wedstrijden gespeeld. Er was een echte uitschieter bij. Focus D1 moest aantreden tegen Korbatjo D2. Het was eigenlijk geen wedstrijd want Focus D1 was overtuigend in hun spel en heel veel sterker. Ze wisten dan ook met ruim verschil te winnen.

Focus C1 had wat dat betreft een betere tegenstander. Die waren iets sterker dan Focus C1 die er van alles aan deden om het DSO moeilijk te maken. Dat lukte ook deels maar ze konden niet voorkomen dat DSO met de punten naar huis ging.. Focus B1 moest aantreden tegen GKV/Enomics B2. Het werd op zich een leuke wedstrijd waarin beide teams vooral moeite hadden om tot afwerken te komen. GKV/Enomics scoorde de eerste helft zelfs helemaal niet terwijl Focus B1 er toch 4 wisten te scooren. Zodoende was de ruststand dan ook 4-0 in hun voordeel. In het begin van de 2e helft wist GKV/Enomics dan toch een punt te scoren maar ze konden niet voorkomen dat Focus B1 de wedstrijd winnend wist af te sluiten. Doelpunten van KV Focus werden gescoord door: Judith en Lieke elk 2 maal en Linsy , Nikki en Tessa elk een maal . Focus 2 speelde een wedstrijd met verschillende kanten. En dat tegen Scheldevogels 3 een niet te onderschatten tegenstander. Na met 0-1 achter gekomen te zijn was de wedstrijd vanaf dat moment voor KV Focus. Ze wisten door sterk spel een voorsprong van 5-1 te nemen. Vanaf dat moment kwam Scheldevogels terug en wisten zo de stand weer gelijk te brengen 5-5. In de laatste minuten van de wedstrijd was het deze keer Focus 2 dat de volle winst zij het met een punt verschil wist te behalen. Een achteraf zwaar bevochten overwinning. Doelpunten van KV Focus waren van: Robbie 3 maal ; Siska 2 maal ; en Max , Esther en Tanika elk een maal. Focus 1 speelde tegen ZKV een wedstrijd die gelijk opging. Geen van beide teams kon echt het verschil maken ondanks de voorsprong in de rust voor ZKV. De 2e helft was spannend tot de laatste seconde. 1 minuut voor tijd wist Focus gelijk te komen maar met nog 10 seconden spelen was het uiteindelijk toch ZKV dat de wedstrijd winnend wist af te sluiten.