Activiteiten in wijk Centrum-Oost

ETTEN-LEUR - Wijkbelang Centrum-Oost organiseert diverse activiteiten in deze gezellige wijk van Etten-Leur. Veel van die activiteiten vinden plaats in en om De Linde. Alle activiteiten die Wijkbelang Centrum-Oost organiseert zijn ook toegankelijk voor mensen die niet in de wijk Centrum-Oost wonen, tenzij dat nadrukkelijk in een publicatie wordt vermeld.

Zo hebben afgelopen zondag 12 januari een 30-tal mensen gezellig samen bijgepraat over actuele zaken in onze wijk. Er zijn heerlijke oliebollen geserveerd en er was een mooie prijzentafel voor de loterij. Een zeer geslaagde middag dus, ondanks het feit dat er dit keer geen live optreden was. Ook de buitenactiviteiten, beugelen en jeu-de boules hebben over belangstelling zeker niet te klagen. De groep die jeu-de-boules speelt kan wel wat nieuwe aanwas gebruiken. Dus kom gerust eens aan bij De Linde. Als het droog weer is, en niet al te koud, wordt er op woensdagmiddag vanaf ca. 14.00 uur tot ca. 16.00 uur gespeeld! Ook de kinderbingo, onder leiding van Jolanda Mol, gaat op woensdag 22 januari weer van start. Kortom, Wijkbelang Centrum-Oost doet er alles aan om een steentje bij te dragen aan de saamhorigheid en sfeer in deze mooie wijk van Etten-Leur.

Bingo

Daar hoort zeker ook de bingo voor volwassenen bij. Zaterdag 18 januari is het weer zo ver! Vele mensen weten dit gezellige evenement te waarderen. Vanaf 18.30 uur gaan de deuren van De Linde open en omstreeks 19.30 uur wordt gestart met de eerste ronde. De vrijwilligers van Wijkbelang Centrum-Oost hebben weer een goed gevulde prijzentafel met mooie en vooral ook nuttige prijzen. Je wordt tijdens de 2 pauzes getrakteerd op een lekkere snack. Omstreeks 22.00 uur is het tijd voor de laatste (super)ronde, zodat tegen 22.30 uur kan worden afgesloten. Tot ziens dus in De Linde, Wipakker 16 in Etten-Leur. Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig! Te voet of met de fiets ook bereikbaar vanaf de Lambertusstraat! [l]