Road Runners Etten-Leur succesvol tijdens derde cross ARWB-crosscompetitie

ETTEN-LEUR - Zondag 5 januari werd in de bossen van Pagnevaart in Bosschenhoofd gestreden om de prijzen in de derde cross van de ARWB-crosscompetitie 2019-2020.

Voor de manen Senioren en M35 was de lengte van de cross 10km. Voor de M45, M55 en M65 bedroeg de afstand 8 km. Eerder die dag kon o.a. door recreanten worden gelopen. Zij konden kiezen voor de afstand van 2,4,6 of 8 km. Van de lopers in de laatstgenoemde categorie wordt geen klassement opgenomen en worden er geen uitslagen opgenomen. Bekend is dat van Road Runners Etten-Leur door Stefan Jorissen werd deelgenomen van de cross over 8 km. Stefan deed dat prima en eindigde o die afstand als tweede in de prima tijd van 32.58.

In de wedstrijden categorieën was Thijs Staps de snelste. Thijs liep een prima wedstrijd en hij werd in navolging op de Kerstcross in Sprundel opnieuw 6e bij de Senioren. Hij verbeterde zijn in 2019 gelopen tijd met 1.21 en realiseerde nu een tijd van 36.34. Thomas Crul deed het met zijn 11e plaats bij de Senioren uitstekend. Zijn tijd werd 39.35. Negen tellen later bereikte Dennis van den Bemt de finish. Met de 39.44 kwam Dennis op het podium bij de M35. Hij bereikte een mooie 3e plaats in die categorie. [l]