Energiecafé: Warmlopen voor duurzame energiebesparing

ETTEN-LEUR - Donderdag 30 januari van 19.00 tot 21.00 uur organiseert Centrum voor Wonen, in samenwerking met DuurSaam Etten-Leur, het Energiecafé. U bent van harte welkom met al uw vragen over duurzaamheid. Daarnaast zijn ook andere partners van Centrum voor Wonen aanwezig die graag uw vragen over wonen, zorg, financiën en juridische dienstverlening beantwoorden.

Duurzaamheid, energietransitie en stijging van de temperatuur. Iedere dag confronteren de media u wel met deze begrippen en roepen hiermee vragen op. Wat betekent dit uiteindelijk eigenlijk voor mij? Kan ik zelf stappen nemen, energie besparen of opwekken? Wat gaat dat allemaal kosten?

"Door kennisuitwisseling en discussie willen we samen met inwoners ontdekken wat we zelf (al) kunnen doen. Waar sommigen al flink aan de slag zijn, door hun woning extra te isoleren of zonnestroom te realiseren, zijn anderen nog zoekende. Door samen het gesprek aan te gaan kunnen we elkaar inspireren op weg naar een duurzame samenleving. Een bezoek aan het Energiecafé is interessant voor iedereen. Voor inwoners met nog veel vragen én voor mensen die al enthousiast bezig zijn." aldus Wim van Dalen, DuurSaam Etten-Leur.

DuurSaam Etten-Leur is 30 januari de 'barkeeper'. Zij leiden de avond in en prikkelen de 'cafébezoekers'. Zij adviseren u onder andere graag over het minderen van energieverbruik en het zelf opwekken van energie.

Centrum voor Wonen en haar partners KoningsWonen, Avoord, Rabobank, Duursaam Etten-Leur en Trouw Juridische Dienstverlening nodigen u graag uit van 19.00 tot 21.00 uur op deze avond aan het Vincent van Goghplein 37 te Etten-Leur. [l]