De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd, Louis Melisse.
De winnaar van de Nieuwjaarswedstrijd, Louis Melisse.

Uitslag Nieuwjaarswedstrijd HSV De Kleine Voorn

ETTEN-LEUR - Dertien deelnemers hebben afgelopen zaterdag deelgenomen aan onze eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar, de zogenaamde Nieuwjaarswedstrijd. De temperatuur was redelijk hoog voor de tijd van het jaar maar de stevig wind die dwars over de haven blies, maakte dat het koud aanvoelde voor de deelnemers. Gelukkig bleef het droog en dat verzachte een heleboel.

De vangsten qua aantallen vielen niet tegen, wat wel tegenviel dat het voornamelijk baarsjes waren die op het droge werden gebracht. Slechts twee deelnemers lukte het om een maatvoorn te haken.

De eerste prijswinnaar in het nieuwe jaar werd Louis Melisse die met 50 stuks veruit de meeste vissen ving en die daarmee ook met afstand de meeste punten vergaarde van alle deelnemers (250).

Gerrit Lambregts ving 36 vissen met een waarde van 180 punten die hem de tweede plaats in de eindrangschikking opleverde. Aan Rene Verhoef viel de eer te beurt om het erepodium compleet te maken. Dankzij 31 vissen bleef de teller voor Rene stilstaan op 155 punten.

De volledige uitslag is: 1. Louis Melisse 250 pnt; 2. Gerrit Lambregts 180 pnt; 3. Rene Verhoef 155 pnt; 4. Arend Lammerse 136 pnt; 5. Henny Oomen 84 pnt; 6. Ad Voermans 75 pnt; 7. Johan Hultermans 70 pnt; 8. Wim Heijmans 60 pnt; 9. Michael van Ginneke 55 pnt; 10. Johan Horstmans 30 pnt; 11. Cees Maas en Cees van Eekelen 20 pnt; 12. Cees van Gastel 15 pnt.

De eerstvolgende wedstrijd is de eerste van vier wedstrijden in het kader van de voorjaarscompetitie. Deze wedstrijd wordt gevist in de Leurse haven op zaterdag 14 maart van 12.30-15.00 uur. Inschrijven kan tot 45 minuten voor aanvang in ons clublokaal café zaal Roeloffs. [l]