Cursus ‘Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen’.
Cursus ‘Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen’. Foto:

Enthousiaste reacties op de cursus 'Positieve en Praktische Psychologie voor Vrouwen'

ETTEN-LEUR - Vanwege de grote belangstelling start op donderdagochtend 6 februari in Etten-Leur een nieuwe cursus 'Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen'!

Drs. Maja Jeffkins: "Het is een gezellige cursus waarin je leert om tips vanuit de psychologie eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven. Iedereen die zich interesseert voor psychologie, maar geen jarenlange studie wil volgen, is van harte welkom om deel te nemen!

Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig".

Onderwerpen

Maja bespreekt op een zeer enthousiaste wijze allerlei actuele onderwerpen uit de hedendaagse psychologie. Praktische tips en handvatten worden gegeven om positief om te gaan met allerlei lastige situaties zowel thuis als op het werk. De onderwerpen worden op een luchtige en voor iedereen begrijpelijke manier besproken. De cursus is niet alleen interessant, maar ook erg gezellig om aan deel te nemen!

Praktische informatie

De cursus start op donderdagochtend 6 februari in Ontmoetingscentrum de Linde, Wipakker 16, Etten-Leur.

Data donderdagochtend: 6/2, 20/2, 19/3, 2/4, 16/4, 14/5, 11/6, 25/6.

Tijden: 10.00 tot 12.00 uur.

De prijs om deel te nemen aan deze nieuwe cursus is € 195,- inclusief stencils over de besproken onderwerpen en een certificaat als bewijs van deelname.

Voor aanmeldingen en meer informatie kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen met Maja Jeffkins, tel. 010-2344554 of zie voor meer informatie de site: www.PraktischePsychologie.nl. [l]