Inschrijving optochten is nog steeds mogelijk

ETTEN-LEUR - Zaterdag 22 februari a.s. start in Etten-leur weer de kinder carnavalsoptocht. Inschrijven voor deze kinderoptocht is nog steeds mogelijk. Men kan inschrijven door gebruikt te maken van de website: www.sco-etten-leur.nl, waar men alle informatie kan verkrijgen.

Zondag 23 februari a.s., trekt dan weer door de straten van Etten-leur de grote carnavalsoptocht.. Wij hebben al diverse aanmeldingen ontvangen en het is nog steeds mogelijk om als grote groep/ kleine groep/individueel en kleine en grote wagens in te schrijven. Er is ook een mogelijkheid om aan de tussen categorie deel te nemen. U kunt digitaal inschrijven via de website: www.sco-etten-leur.nl.

Op deze site kunt ook terecht voor allerlei informatie over deelname aam de reclame/kinder en grote carnavalsoptocht en het pyamabal op maandag 24 februari a.s. Het bestuur van Stichting Carnavalsoptocht Etten-leur is ook reeds bezig met de samenstelling en ontwikkeling van de carnavalskrant 't Kulleke, die 14 dagen voor carnaval huis een huis zal worden verspreid. [l]