Gezelligheid troef bij Maja Dansers

ETTEN-LEUR - Afgelopen Zaterdag was het volop gezelligheid bij de Country Line Dansclub de Majadansers. Tijdens de traditionele, jaarlijks terugkerende, feestavond was het heel erg druk. Het Turfschip was gevuld met ruim 150 dansers die lekker een avondje kwamen dansen. Dit op muziek van DJ Flying lady die het druk had met de vele verzoeknummers.

De vloer is heel de avond, vanaf 20.00 uur, niet meer leeg geweest. Zoals men bij de avond van de Maja Dansers al gewend is komt er altijd een leuk intermezzo. Wat dat is, is dan altijd een verassing. Ditmaal waren een aantal leden al een paar weken aan het repeteren geweest en het resultaat is op deze avond vertoond. Uitgedost in Tirolerkostuum deden ze hun ding, dat tot groot vermaak van iedereen. Hierna is er tot in de late uurtjes plezier gemaakt en gedanst. De Maja Dansers kunnen terug kijken op wederom een geslaagde avond.

Dansavonden

Het eerstvolgende grote evenement zal zijn met Pinksteren. Mocht u nu op deze avond geen tijd hebben en toch geïnteresseerd zijn in The Maja Dansers, kom dan eens een kijkje nemen op onze vaste dansavond, zondagavond, dan zijn we vanaf 19.30 uur te vinden in Café Hof van Holland beter bekend als Roeloffs. Die is te vinden aan het van Bergenplein 41.

Zondag 26 januari beginnen we pas om 20.00 uur. Zondag 2 februari is het geen dansen omdat de zaal dan niet beschikbaar is.

Neem eens een kijkje op onze site www.majadansers.nl Hier zijn ook en filmpjes foto’s te zien van eerder evenementen en natuurlijk info over The Maja Dansers.[l]