Het wordt weer één groot feest. FOTO SC DE STIJLOREN
Het wordt weer één groot feest. FOTO SC DE STIJLOREN Foto: SC de Stijloren

Carnaval komt er weer aan,
opwaarmen met de Stijloren

ETTEN-LEUR – Zaterdag 1 februari is het dan eindelijk weer zover: zoals ieder jaar kan iedereen zich weer komen opwarmen voor carnaval bij Marktzicht tijdens de Opwaarmaovut van SC de Stijloren. De avond heeft voor ieder wat wils en is gevuld met optredens van diverse artiesten en vele kapellen. Een avond niet alleen voor prinsen, prinsessen carnaval maar ook voor de gewone carnavalsvierders.

Het doel van die avond is om iedereen op te warmen en alvast een beetje voor te bereiden op de carnavalsdagen. Die avond hoor je de nieuwste carnavals hits, van zowel lokale als regionale artiesten, maar zeker ook de beste krakers van de afgelopen jaren. De avond staat verder zoals elk jaar natuurlijk in het teken van het goede doel en hiervoor met zijn allen een bedrag bij elkaar te brengen. Dit jaar is er gekozen voor de beweegtuin in Etten-Leur. Deze beweegtuin is speciaal gebouwd voor ouderen, zodat ze zelf wat meer buiten komen.

Artiesten

Voor de Opwaarmaovut hebben we weer een behoorlijk aantal artiesten, gastverenigingen en kapellen weten te enthousiasmeren: Angelique van Elteren, SCC de Bonenpikkers, De Hutseklutsers, , CV de Banaonenblussers, CCV Schoenlapperslaand, Die01608, AKV de Sikken, KennieHarder, Leurse Leur, de Turfbloazers en Jason van Elewout. De rest van de avond zal worden opgevuld door de heren van Meezun2en. Dus zoek uw carnavalskleren bij elkaar, haal alvast een splinternieuwe outfit of zet gewoon een feestneus op oe bakkes en komt allen zaterdag vanaf 20.00 uur, naar Café Marktzicht op de Markt te Etten-Leur. En zoals altijd: entree gratis! [l]