Oliebollentoernooi 2020. FOTO HJM CLAASSENS
Oliebollentoernooi 2020. FOTO HJM CLAASSENS HJM Claassens

Sportieve start nieuw jaar voor BC Friday

ETTEN-LEUR - De leden van badmintonvereniging BC Friday zijn weer sportief gestart in het nieuwe jaar. Dit jaar voor het eerst zonder een van de grondleggers van de vereniging, Dave Eikenhorst.

In januari ging de badmintonvereniging als vanouds van start met een gezellig oliebollentoernooi. Na een aantal rondes was er weer een spannende finale, waarbij uiteindelijk het duo Ilse Marijnessen en Ronald Boelhouwers er weer met de prachtige wisseltrofee aan de haal gingen. Het duo werd tijdens de derde ronde, aan de bar bij Topshot aan de Concordialaan, nog even goed in het zonnetje gezet.

Week sportief afsluiten

BC Friday bestaat als vereniging al sinds eind jaren 80 en is destijds gestart als groep van collega's uit het Etten-Leurse BJ Varco, die op de vrijdagavond de week sportief afsloten. Deze traditie wordt al die jaren al in stand gehouden door de huidige vereniging. We spelen op vrijdagavond van 21.00-23.00 uur. Mocht je interesse hebben in een sportieve start van het jaar, kom eens langs op de vrijdagavond en ervaar zelf het plezier van de badminton. We spelen geen competitie maar onderlinge partijen. Spelers in onze vereniging variƫren van 20 tot 70 jaar, dus iedereen is welkom. Voor meer informatie, informeer bij hjmclaassens@gmail.com.[l]