Oogcafé Etten-Leur
presenteert 'de Orcam'

ETTEN-LEUR - Oogcafé Etten-Leur is een ontmoetingsplaats voor mensen met een visuele beperking en vindt 2x per maand plaats.

Dit keer hebben we een gastspreker de heer Michel Vloet uitgenodigd die een presentatie houdt over de Orcam MyEye 2.0. Op dinsdag 4 februari presenteert het Oogcafé Etten-Leur. de Orcam bij Wijkgebouw De Linde in Etten-Leur. We beginnen om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en we eindigen rond 20.30 uur.

De OrCam-MyEye 2.0 is een minicamera die je eenvoudig vast klikt op je bril en die de tekst die je aanwijst voorleest. Ook herkent de camera gezichten en vertelt hij je wie er voor je staat. Daarnaast leest het ook Bankbiljetten/Barcodes en is aan te sluiten via Bluetooth op een modern gehoorapparaat. Dit dankzij zeer geavanceerde slimme software. De handige en discrete wearable geeft visueel beperkten hun zelfstandigheid en waardigheid weer terug. Vanwege het grote aantal te verwachten bezoekers is het nodig dat men zich uiterlijk 30 januari, aanmeldt bij: oogcafenbzl@gmail.com.

Natuurlijk is er na deze presentatie de mogelijkheid om onderling over deze innovatieve uitvinding van gedachten te wisselen. Wij hopen een groot aantal belangstellenden te mogen ontmoeten. Het Wijkgebouw “De Linde” is gelegen aan de Wipakker 16, 4872 XH Etten-Leur. Het is op loopafstand van het station Etten-Leur. [l]