Kekdag bij bouwers carnavalswagens

ETTEN-LEUR - Op zondag 2 februari is het weer Kekdag. Op deze middag openen diverse carnavalsverenigingen uit Etten-Leur hun schuurdeuren. De carnaval komt eraan en dat betekent dat traditie getrouw de bouwers alvast een voorproefje geven van wat de carnavals optocht in Etten-Leur dit jaar te bieden heeft.

De schuurdeuren gaan open bij Cv Ietskus Aanders, Sander 13, Cv te Gek Hoge Bremberg 24 en Cv de Pannekoeken, Goorstraat 3. Tussen 13:30 uur en 17:00 uur is iedereen van harte welkom om de sfeer alvast te komen proeven voor carnaval. Er is te zien hoe de wagens worden gemaakt en wat er zo’n 3 weken voor carnaval allemaal nog moet gebeuren om deze gereed te krijgen voor de Grote Optocht op zondag 23 Februari 2020. De deelnemende verenigingen staan open om uw vragen te beantwoorden en geven u graag tekst en uitleg over hun motto en hun wagen. Op deze middag kan het zomaar zijn dat u een van de 2 prinselijke hoogheden en hun raad van 11 tegen het lijf loopt, of op een gezellige carnavals muziek in polonaise door de schuren gaat.

Ook hopen de bouwclubs de bezoekers enthousiast te maken om zelf ook deel te nemen aan de optocht in de verschillende categorieën en het plezier wat daarbij hoort over te brengen. De grote optocht (sco) in Etten-Leur zal uw inschrijving met genoegen tegemoet zien, zodat we er met de hele gemeente een leutig carnavals feest kunnen maken. Graag zien we u op zondag 2 februari 2020 in een van de bouwschuren of anders tijdens de Grote Optocht van Etten-Leur.

Houd de facebook pagina’s in de gaten voor de laatste nieuwtjes bij de clubs. Facebook.com/cvdepannekoeken, facebook.com/cvietskusaanders, facebook.com/cvtegek. [l]