Coach Bert van Dorst met zijn kanjers. FOTO CON VOERMANS
Coach Bert van Dorst met zijn kanjers. FOTO CON VOERMANS con voermans

Karate-do SAN pakt vele prijzen op Archida toernooi

ETTEN-LEUR - Karate-do SAN (Roosendaal) leraar Con Voermans (Etten-Leur) heeft afgelopen weekenden met de selectie van SAN deelgenomen aan het jaarlijkse Archida toernooi. Hij was door de organisatie verzocht om als hoofdscheidsrechter aanwezig te zijn. Samen met Robin Huijer leidde hij het toernooi. Archida en SAN werken nauw samen, het WOC van beide scholen hebben elkaar gevonden en daarmee versterkt.

De volgende SAN leden vielen in de prijzen: Jason van Aert Kata 3e kumite 2e; Jayden van Aert Kata 1e kumite 3e; Noraijr Wanis Kata 3e Kumite 1e, Michon Kosten Kata 2e Kumite 2e; Najem Kharmich Kumite 1e , Marly Maatjens Kata 3e Kumite 2e, May van Dorst Kata 2e Kumite 1e.

Bijzondere vermelding m.b.t. dit toernooi zijn: Jason van Aert, slechts 3 maanden op karate en dan met zoveel durf en mooie technieken op de mat staan, ga zo door. Najem Kharmich is bezig met zijn voorbereiding voor het 1e DAN TOtaal Karate, dit toernooi en er komen er nog enkele bij, zijn cruciaal voor zijn DAN examen. Hij maakte de techniek van de dag, een ura ushiro jodan geri, of in gewoon mensen taal een 360 graden draaiende haak trap gecontroleerd op het hoofd, super gedaan maat!

Agenda tip: Vanaf heden, te Etten-Leur, Bootcamp en Buitentraining karate. 11 maart Shotokan toernooi te Terheijden.[l]