ETTEN-LEUR - Focus 1 moest naar Klunder voor zijn wedstrijd tegen titelkandidaat DSO. Nou is het team uit Klundert gewent om het spel te maken en in de eerste helft lukte dat zeker. Ze vonden wel dat het traag ging. Bij de rust stonden ze dan ook voor met 8-2.

In de 2e helft een ander Focus dat erin slaagde om DSO uit zijn spel te halen en daar was de koploper niet blij mee. Focus wist terug te komen tot 11-8 en omdat DSO niet zelf het spel konden maken ging er ook van alles mis. Uiteindelijk bleken ze toch te sterk te zijn voor Focus dat de wedstrijd dan ook verloor. Ondanks het verlies toch een positief Focus die het DSO dat het wel effe dacht te gaan doen zeker niet cadeau gegeven heeft. Focus 2 moest een avondwedstrijd spelen in Oost Souburg tegen het sterke Atlas 3. In het begin van de wedstrijd was het voor beide teams wat aftasten en tot 2-2 ging het lekker gelijk op. Daarna ging het bij Atlas wat beter lopen en ze wisten zo bij de rust een 8-3 voorsprong te hebben. In de 2e helft ging het ook bij Focus 2 wat beter maar ze konden niet meer op gelijke hoogte te komen met Atlas hoewel ze toch dichterbij kwamen. Eindstand 12-9 . Doelpunten voor Focus kwamen van; Pieter 3 maal , Evelien en Siska elk 2 maal en Romy en Max elk 1 maal . Focus B1 behaalde een mooi resultaat tegen PKC/SWKGroep B5. Ze wisten de moeilijke tegenstander uit Papendrecht met 2 punten verschil te winnen. Focus A1 speelde een spannende wedstrijd tegen Kinderdijk A3 en wisten lang tegenstand te bieden Toch verloren ze met en punt verschil. Juliana D2 was iets te sterk voor een dapper strijden Focus D1 en lieten de punten in Oud Gastel

Springfield D2-Focus D1 av.15.00u

De jeugd speelt in het Turfschip in Etten-Leur en onze senioren spelen hun wedstrijden in de Borgh in Zevenbergen. Voor trainingsavonden en tijden: www.kvfocus.nl [l]