Meisjes A en Gemengd C voor huldiging. FOTO HENK VERMUNT
Meisjes A en Gemengd C voor huldiging. FOTO HENK VERMUNT Henk Vermunt

ROWI Meisjes A en Gemengd C kampioen

ETTEN-LEUR - Zaterdag 18 januari zijn ROWI Meisjes A en Gemengd C gehuldigd i.v.m. het behalen van het kampioenschap in hun klasse.

Gemengd C met Bram, Linn, Jia, Caroline, Amber, Jannah, Emily, Lotte en Victoria ( en inval vanuit de mini’s door Femke ) hebben een geweldige competitie gespeeld, met mooi spel, een degelijke service, regelmatig mooie aanvallen en goed verdedigend werk. En omdat zij kampioen zijn geworden promoveren zij naar de 1e C klasse. Ondertussen hebben zij alweer 2 wedstrijden gespeeld in deze hogere klasse gespeeld en gewonnen met respectievelijk 3–1 en 4–0 wat momenteel goed is voor een knappe eerste plaats.

Meisjes A met Rachel, Elise, Marit, Sasha, Çiçek, Tugçe, Britt en Anouk is een bijzonder jong team voor de A-klasse. Om met een team van deze jonge leeftijd al het kampioenschap met promotie naar de 1e klasse A te pakken is al heel bijzonder. Tel daar nog bij op dat deze meisjes de eerste 2 wedstrijden in de hogere klasse met 3 – 2 hebben gewonnen is gewoon fantastisch. Het is een fanatiek team, en om daarvan te winnen zal je toch tot de bodem moeten gaan.

Echter al deze resultaten komen niet vanzelf aanwaaien. Een geweldig trainerscorps bestaande uit hoofdtrainers Bianca van Gemengd C en Leo van Meisjes A en de hulptrainers Jacqueline, Andy en Nikki zorgen dat al deze jeugd een goede en gedegen opleiding krijgt.

Rowi heeft enkele jaren terug gekozen om de jeugd een 2e ( extra ) training aan te bieden, en daar maken vele jeugdleden onder begeleiding van Leo en Sandra op dinsdag gebruik van. Deze extra training weegt zeker mee in de resultaten.

Al genoemde trainers en coaches mogen trots zijn op de behaalde resultaten. Hopelijk zet de goede ontwikkeling zich voort, zodat we snel aanwas hebben voor de hogere teams.

Programma donderdag 30 januari

Zuvo-Dames recreanten 2

Heren 1-Fusion Rotterdam

Vrijdag 31 januari

Blauw Wit-Recreanten 3

Zaterdag 1 februari

Heren 2-CSS

Heren 3 OKK’70

Dames 1-Intermezzo

Gepidae-Dames 2

Condor-Meisjes A

Benevia-Meisjes B

De Burgst-Gemengd C [l]