Bridgen weer gestart bij BC de Gong

ETTEN-LEUR - De deelnemers aan de eerste bridgecursus, gestart in september 2019 en allen lid geworden, zijn met veel enthousiasme gaan deelnemen in een aparte lijn aan de wekelijkse clubavond in de hoop aan het einde van het seizoen nog even van de 'wedstrijdsfeer' te kunnen proeven.

Intussen is op 15 januari een tweede cursus gestart (weer o.l.v. Stefan Kossakowki en Frans Evers) met 16 deelnemers! Aan het eind van cursus zijn zij misschien net zo enthousiast als hun voorgangers.

Vier paren van BC De Gong hebben deelgenomen aan de Nieuwjaarsdrive van District West-Brabant met goede resultaten. Paar Toon van de Bom en Erik Roozendaal zijn zowel in de A-lijn als 1e. en topintergraal als 4e. geeindigd.

Medio maart vindt weer het landelijke Ruitenboer-tournooi plaats. Dit toernooi wordt op 5 avonden (op de clubavond van elke deelnemende club) gespeeld. Alle leden van de deelnemende club spelen dezelfde (voorgestoken) spellen, maar elke avond zijn deze op een andere manier voorgestoken. Na afloop krijgen alle deelnemers een boekje met uitleg en hoe het best gespeeld had kunnen worden.

Op de website van BC De Gong worden, middels een kort interviewtje, de nieuwe spelers van BC De Gong voorgesteld. [l]