Dames en heren kunnen terecht bij Kapsalon Lizzy.
Dames en heren kunnen terecht bij Kapsalon Lizzy. Foto:

Welkom bij Kapsalon Lizzy aan de Oude Bredaseweg

ETTEN-LEUR - Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in verschillende kapperszaken is Qasim Tahrier sinds 1 maart 2018 te vinden als zelfstandig ondernemer van Kapsalon Lizzy aan de Oude Bredaseweg 6 te Etten-Leur. Een kapsalon waar iedereen welkom is en waar u als klant in een huislijke sfeer wordt geholpen.

Wij bieden kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Onze salons zijn laagdrempelig, gezellig, een plek waar iedereen welkom is en zich goed kan ontspannen. We zijn op de hoogte van de laatste trends op zowel heren- en dames kapsels.

Veelzijdige kapper

Mijn naam is Tahrier Qasim. Ik ben een veelzijdige kapper die alles uit de kast haalt samen met mijn collega's om mijn klanten zoveel mogelijk tevreden te stellen. Qasim is op de hoogte van de nieuwste knip- en scheertechnieken. Tevens kunt u bij ons terecht voor het epileren met touw. Een op maat gemaakte en perfecte look die bij de klant past.

Passie

Mijn passie is mijn beroep. Een kapper met een luisterend oor, die de tijd neemt, zeer creatief is en streeft naar perfectie. Vanaf 2017 heb ik mijn ultieme droom mogen verwezenlijken en heb ik mijn eerste kapsalon geopend. Met ook nog altijd een thuisknipservice erbij indien u dit wenst.

Openingstijden

Wij werken niet op afspraak, loop gewoon even gezellig binnen. Onze openingstijden zijn
maandag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
zondag 12.00 tot 17.00 uur.
Telefoonnummer: 06-40664539 en 06-47941378. [l]