Een trouwfoto met ringen. FOTO THAMARA PUTS
Een trouwfoto met ringen. FOTO THAMARA PUTS Foto: Thamara Puts

Putsies & de Hamerslag

ETTEN-LEUR - Wij zijn Thamara en Jurgen, Fotograaf en edelsmid onder één dak. Niet alleen een gezellige combi maar voor alle aanstaande bruidsparen een welkome verrassing.

Samen met de goudsmid jullie ringen uitkiezen of ontwerpen waarna het aansluitend mogelijk is om met de fotografe de mogelijkheden van het vastleggen van jullie dag door te nemen. Naast het verzorgen van de ringen en de foto's op jullie prachtige dag doen wij nog veel meer.

Foto
Bij binnenkomst in onze zaak valt als eerste de galerie wand op met grote foto's welke allemaal te koop zijn en dus ook bij jou in huis of in de zaak kunnen hangen. Naast de foto's aan de wand hebben we een beeldbank aan foto's en zo voor ieder wat wils. Liever iets op maat? Kom brainstormen en creëer zo samen een uniek beeld. Achterin de zaak zit de fotostudio met visagie ruimte. Hier maken we mooie portretten met verschillende mogelijkheden. Voor jong en oud.

Zakelijke fotografie, denk aan LinkedIn of een bedrijfsimpressie, beeldbank materiaal voor je website. Er is veel mogelijk, ook beschikken we over een databank met modellen en visagisten.

Edelsmid
Bij de de edelsmid kun je terecht voor reparaties, nieuw werk of een samen ontwerpen bijvoorbeeld in combinatie met oude sieraden. Alles op maat dus geen voorraad aanwezig. Cadeautje geven? We hebben ook cadeaubonnen, leuk om te geven, geweldig om te krijgen. Ook voor pasfoto's kun je bij ons terecht.

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag: van 10.00-17.30 uur. Alle andere dagen op afspraak.
Bisschopsmolenstraat 112 Etten-Leur
www.putsies.com
www.dehamerslag.eu
[l]