Frans Klep laatste schoonmaak beurt! FOTO AD VAN DE WIEL
Frans Klep laatste schoonmaak beurt! FOTO AD VAN DE WIEL ad van de wiel

Frans Klep laatste schoonmaakbeurt

ETTEN-LEUR - Op de locatie Burchtplein-Valpoort wordt het GFT afval al jaren door bewoners zelf geregeld. Op de ophaaldata worden zowel aan de kant van het Burchtplein als ook aan de Valpoort de containers buiten gezet. Als deze zijn geledigd worden ze door bewoner(s) gereinigd en weer op de juiste plaats in de afvalruimte geplaatst.

Gelukkig zijn er steeds vrijwilligers te vinden die deze taak op zich willen nemen. Helaas komt het (te) vaak voor dat deze vrijwilligers geconfronteerd worden met allerlei afval dat niet voor de GFT bestemd is. Zo heeft Frans Klep de laatste jaren steeds meer spullen op moeten ruimen die bestemd zijn voor het plastic / glas en restafval. Vanwege gezondheidsredenen is Frans niet meer in staat deze werkzaamheden te verrichten. Na 15 jaar !!! is het ook wel mooi geweest.

Frans doet bij deze nog eens oproep naar zijn medebewoners om het afval op de juiste wijze aan te bieden. Kleine moeite en voor de vrijwilligers heel veel minder (vies) werk.

Namens alle bewoners danken wij Frans voor zijn inzet in al die jaren. En als er nog eens lintjes uitgereikt worden dan hopen wij dat er ook eens een bij Frans terecht komt! [l]