KV Focus 1 verliest tegen Zaamslag

ZEVENBERGEN - De jongste van Focus de D1 moesten naar Hoeven voor hun wedstrijd tegen Springfield D2. Dat zijn altijd spannende wedstrijden waarbij dan weer Springfield en dan weer Focus als winnaar uit de bus komt. Ditmaal was Springfield de sterkste.

Focus C1 heeft het opgenomen tegen Emergo C1. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en het resulteerde dan ook in en gelijkspel. Focus B1 had het een stuk makkelijker tegen ADO B3. Ze waren duidelijk te sterk en wisten dan ook met ruim verschil te winnen. Focus A1 had het in Breda erg moeilijk tegen Terda A1. Ze verloren kansloos met ruim verschil. Focus 2 had een goede wedstrijd tegen Zaamslag 2 . Ze speelde prima en de verkregen kansen werden ook verzilverd. Met de rust stonden ze dan ook al met 9-2 voor. In de 2e helft kwam Zaamslag wat terug en gin het bij hun wat betere lopen. Langzaam kropen ze dichterbij maar de voorsprong van Focus 2 kwam niet meer in gevaar. Focus 1 moest ook aantreden tegen Zaamslag maar dan het eerste team. De eerste helft was er weinig verschil te zien. Ze waren echt aan elkaar gewaagd en tot 1 minuut voor de rust was de stand gelijk. Bij de rust had Zaamslag 1 de voorsprong te pakken. In de 2e helft drukte Zaamslag door en bleef het scoren bij Focus uit. Helaas. Focus 3 speelde ook tegen een team uit Breda te weten Terda 2. Altijd lastig want Focus 3 gaat steeds beter draaien maar komen elke keer net iets te kort. Ook deze wedstrijd ging verloren.