De pakketten van de Ronde Tafel. FOTO RONDE TAFEL 157
De pakketten van de Ronde Tafel. FOTO RONDE TAFEL 157 Ronde Tafel 157

Carnavals pakketten voor de Voedselbank

ETTEN-LEUR - De ronde tafel in Etten-Leur heeft dit jaar tijdens hen jaarlijkse goede doelen dag gekozen voor een heel nieuw thema. Bij voorgaande acties werden er kerstbomen verkocht en er is meerdere malen een fundriasing diner gehouden. Dit jaar is er gekozen om het over een heel andere boeg te gooien.



De ronde tafel, een gezelschap van mannen werk- of woonachtig in Etten-Leur tot 40 jaar, heeft dit jaar gekozen om carnavals pakketten te maken voor de gezinnen van de voedselbank. Hierdoor is het idee van het carnavals pakket ontstaan met hierbij de intentie om dit ieder jaar te gaan doen.

Het carnavalspakket bestaat uit producten die écht bij carnaval passen zoals bijvoorbeeld knakworsten, eieren, saucijzenbroodjes en soep. Daarnaast is er gedacht aan de gezonde snack, dus is er voldoende fruit om daarna weer de vitamines op peil te brengen. De artikelen zijn verzorgd door Lidl distributiecentrum Etten-Leur. Zij hebben erg actief meegedacht in het samenstellen van de pakketen. Hiermee is er tussen de Ronde Tafel 157 en de Lidl een goede samenwerking ontstaan. Tot slot bevat het carnavalspakket leuke artikelen zoals confetti welke door verschillende ondernemingen zijn gesponsord. [l]