Geen succes voor Focus3 bij inhaalwedstrijd

ETTEN-LEUR - Focus 3 moest een wedstrijd inhalen op een doordeweekse dag. Hiervoor kwam NKV4 uit Nuenen op Dinsdagavond naar Etten-Leur. Dit is de trainingsavond van Focus 3.

Onder leiding van scheidsrechter Stijn Gelderblom werd dan ook om 20.15 uur begonnen. De eerste minuten was het voor beide teams wat aftasten en kijken waar de zwakke plekken zaten. Ook blek dat NKV war beter op shot was en ze kwamen dan ook met 0-3- voor te staan. Het was nu even aan Focus om de knop om te zetten anders zouden ze snel op een nog grotere achterstand gezet worden. Dat lukte waardoor de rust ingegaan werd met een 4-5 stand wat zeer verdienstelijk genoemd kan worden. Hierbij bleef het dan wat betreft Focus want in de tweede helft hadden ze totaal niets in te brengen. Ze wisten nog maar 1 maal te scoren maar NKV had de smaak te pakken en ging dan ook gestaag door. De einduitslag kwam uit op 5-15. De spaarzame doelpunten van KV Focus kwamen op naam van: Ad 2 maal en Sonja , Koen en Guus elk 1 maal. Voor komende week staan er geen wedstrijden op het programma

Info
Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong (vanaf 3 jaar) en oud, een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Lekker trainen en je volle inzet geven tijdens een wedstrijd. Meer info: www.kvfocus.nl - vanuit de site kunt u doorstappen naar onze facebookpagina. [l]