Open avond videogroep

ETTEN-LEUR - Videogroep Etten-Leur houdt op maandag 2 maart voor een ieder die belangstelling heeft in het videofilmen, het filmen met een mobiel, tablet of drone, een open avond in gebouw de Linde, Wipakker 16 te Etten-Leur. Ook is er voorlichting over het werken met diverse montageprogramma's.

Veel mensen bezitten een videocamera, mobiel of tablet en leggen regelmatig voor hen belangrijke gebeurtenissen vast. De meeste filmers maken dan ook voor eigen genoegen een pretentieloze film en daar is niets mis mee. Doch het is bekend dat veel videofilmers hun geheugenkaartjes of bandjes volschieten en er verder niets mee doe.

Het maken van filmopnamen is een leuke bezigheid maar het wordt natuurlijk nog mooier als de opgenomen beelden resulteren in een gemonteerde film die u met trots kunt vertonen aan familie en kennissen of als u de film wilt plaatsen op social media. Maar dan wordt het complexer. Basiskennis van het werken met een pc is vereist om met een montageprogramma te werken.

Open avond

Eens in de 14 dagen komen wij bij elkaar en tonen o.a. elkaars eigen werk of is er een gastspreker. Tevens hebben wij zgn ZKA avonden waarop ieder lid zijn of haar laptop meeneemt om de fijne kneepjes van het monteren te leren. Voor de data en ons programma verwijzen wij u naar onze website www.videoclubettenleur.nl of de website van de Linde. Wilt u meer weten dan bent u van harte welkom op onze open avond. Tot ziens in de Linde op 2 maart. Aanvang 20.00 u. Einde ca. 22.30 u.[l]