Een van de vele fraaie uitdossingen op het Carnaval bij Internos. FOTO FRED VAN TOLEDO
Een van de vele fraaie uitdossingen op het Carnaval bij Internos. FOTO FRED VAN TOLEDO Fred van Toledo

Carnaval kwam zaterdag los bij Internos

ETTEN-LEUR - Zaterdag 22 februari was het weer zover, één van de niet voetbal hoogtepunten bij v.v. Internos. Het zaterdagmiddag Carnavalsbal was weer helemaal uitverkocht. Een klein legertje van vrijwilligers was alweer langere tijd in de weer om alles te regelen van het aankleden van de kantine, bestellen van versnaperingen t/m het bemannen van de kantine tijdens het Carnavalsfeest zelf.

Vanaf 13 uur gingen de poort open en kwam de stroom bezoekers op gang. Een mensen hadden zich weer fraai uitgedost, foto’s te zien op www.vvinternos.nl en de sfeer zat er al gauw in. Alles verliep erg gemoedelijk, carnavalesk en gezellig. Tegen sluitingstijd moesten er zoals altijd een aantal met zachte hand naar buiten worden gewerkt. Daarna begon gelijk het grove opruimwerk van de kantine. En was er ook nog wat te eten voor al degene die die middag de kantine hadden bemand, alle vrijwilligers nogmaals bedankt voor jullie inzet.

Bioscoopochtend
Op zondag 8 maart is er weer een Internos bioscoopochtend bij C-Cinema Bioscopen in Etten-Leur. Vanaf 2 maart is volledige programma bekend, kijk op www.vvinternos.nl en geef je voorkeur door via activiteiten@vvinternos.nl.

Vriendschap
VV Internos en SpVgg Baiertal op weg naar 60 jaar vriendschap!
Het is haast niet te geloven, het vijftig jarige jubileum in 2010 ligt ons nog vers in het geheugen en nu kunnen we ons al weer opmaken voor het vieren van het zestig jarige unieke vriendschapsband tussen beide verenigingen. Deze vriendschappelijke band, gestart in 1960 door Jan Klep is een traditie zonder weerga geworden binnen Internos. Vele leden zijn in de gelegenheid geweest om de voetbal kwaliteiten eens te testen tegen een buitenlandse vereniging en uiteraard bleef het daar niet alleen bij. Ook vele Bai ertallers zijn in der loop der tijd naar Etten-Leur getrokken waarbij naast het voetbal ook het uitstapje naar Neeltje Jans regelmatig op het programma stond. Momenteel zijn wij aan de voorbereidingen begonnen om het zestig jarige jubileum extra glans te geven. Vanuit Baiertal verwachten wij tijdens de Hemelvaartsdagen (donderdag 21 mei-zondag 24 mei) naast de traditionele jeugdteams ook een afvaardiging van een «Alte Herrn» team. Uiteraard willen wij dit gebeuren afsluiten met een gezellig verbroederingsfeest in de kantine van Internos. Op 19 en 20 juni zal er een afvaardiging van Internos senioren naar Baiertal afreizen en deelnemen aan het Sommernachtfest. Langs deze weg willen wij een oproep doen aan alle Internossers, ex-Internossers, oud-Baiertal gangers en geïnteresseerden om NU een mailtje te sturen naar baiertal@vvinternos.nl om jullie interesse kenbaar te maken en op de hoogte te worden gehouden van het uitwisselingsprogramma.

Programma zaterdag 29 februari
10.30 Prinsenland JO10-1-JO10-1
11.00 JO15-1-Wernhout JO15-1
13.30 Za6-RFC 4
13.30 Za8-FC Bergen 4
Zondag 1 maart
12.00 Zo5-Beek Vooruit 5 [l]