Marjan Verweij en Miranda Walvoort nemen dankbaar de koffiepakken in ontvangst van Lions Jan van de Riet en Huib van Lent.LIONSCLUB DE VRYEHEYDT ETTEN
Marjan Verweij en Miranda Walvoort nemen dankbaar de koffiepakken in ontvangst van Lions Jan van de Riet en Huib van Lent.LIONSCLUB DE VRYEHEYDT ETTEN Lionsclub De Vryeheydt Etten

Lions leveren koffipakken aan Voedselbank

ETTEN-LEUR - Blije gezichten van Marjan Verweij en Miranda Walvoort van de Voedselbank Etten-Leur toen Jan van de Riet en Huib van Lent van Lionsclub Etten-Leur ‘De Vryeheydt Etten’ de ingezamelde 585 pakken Douwe Egberts koffiepakketten kwamen overhandigen. Koffie is een welkom luxeproduct in de veelal karige voedselbankpakketten.

De jaarlijkse Lions inzamelactie van Douwe Egberts waardepunten was weer een groot succes dankzij de medewerking van de supermarkten in Etten-Leur en omgeving. Maar de Lions willen vooral ook alle mensen bedanken die al die 253.500 waardepunten in de inzamelzuilen hebben gedaan.

En dat de Voedselbank daar blij mee is, stak voorzitter Marjan Verweij niet onder stoelen of banken. Met elf vrijwilligers leveren zij elke week voedselpakketten aan ongeveer 85 cliënten in Etten-Leur, Rucphen en Zundert. Marjan heeft daarom veel waardering voor de supermarkten die wekelijks gratis producten ter beschikking stellen, voor de sponsoren en ook voor al die mensen die bij een actie ‘Boodschappen extra’ in de supermarkt iets extra’s kopen voor de Voedselbank. En nu dus de koffieactie van de Lions!

Wilt u de Voedselbank steunen? Stuur dan een e-mailtje aan voorzitter@voedselbanketten-Leur.nl. [l]