Spannende wedstrijd Focus 1

ETTEN-LEUR - Focus 2 had een maandagavond uitwedstrijd bij Stormvogels 2 in Koudekerke en dat dan nog om 19.45 uur.

Het begint gunstig voor Focus 2 want ze kwamen zelfs met 0-2 voor. Dit was ook de enigste keer dat ze een voorsprong kregen.

Bij de rust was de stand 7-4 in het voordeel van Stormvogels.

De tweede helft was voor Stormvogels die net iets sterker uit de kleedkamer kwamen. Aan het einde van de wedstrijd was de stand opgelopen naar 12-8.

Doelpunten voor KV Focus kwamen op naam van: Marianne tweemaal en Jan, Herman, Anne, Romy L, Evelien en Raf elk eenmaal.

Focus 1

Focus 1 had zoals elke week een zware wedstrijd. Het loopt nog niet helemaal lekker maar er zit langzaam maar zeker toch verbetering en vastberadenheid in het spel. De wedstrijd tegen Good Luck was ook weer een wedstrijd die alle kanten op kon. Het eerste doelpunt was voor Focus en ze wisten ook nog uit te lopen naar 6-3. Het was nog niet zo dat Good Luck zich gewonnen gaf want bij de rust was de stand 7-6 dus ze kwamen toch dichterbij.

De tweede helft was spannend want beide teams gaven elkaar niets toe. Leuk voor het publiek en spannend voor de teams. Toen de scheidsrechter het einde van de wedstrijd floot was de eindstand 14-13 en ditmaal in het voordeel van Focus 1.

Doelpunten in deze teamprestatie kwamen van: Martijn en Misha elk driemaal, Demi, Tim en Selina elk tweemaal en Herman en Romy elk eenmaal.

Focus D1, C1 en B1

Focus D1 speelde een goede wedstrijd tegen het sterke DSO(K) D2 en wisten deze dan ook winnend af te sluiten.

Ook Focus C1 moest tegen en team van DSO te weten DSO(K) C2. Dit is tot de laatste minuut een spannende wedstrijd geworden waarbij ditmaal Focus C1 als winnaar uit de bus kwam. Zij het met maar 1 punt verschil.

Als laatste Focus B1 dat in Oranje Zwart/De Hoekse B2 een zware tegenstander had. Het bezoekende team was iets sterker en wisten dan ook te winnen en de punten mee naar huis te nemen.